De beste thermometer aanbieding: jouw 'sleutel' naar veilig ouderschap

Als jonge ouder wil je alleen het allerbeste voor je kleintje, vooral als het aankomt op gezondheid. Daarom speuren wij dagelijks de grote babyshops af, op jacht naar de beste thermometer aanbiedingen. Bij ons ben je altijd in pole position voor de beste prijs, zodat je zonder stress voor je kleintje kan zorgen. Want laten we eerlijk zijn, als jouw kleintje koorts heeft, wil je de beste thermometer binnen handbereik hebben. Daarom hebben we de topthermometers van de Consumentenbond toegevoegd aan onze prijsvergelijkingstool. Zo weet je dat je altijd kiest voor kwaliteit én de beste deal.

Check out more

Dit zijn de 5 beste thermometers voor rectaal gebruik van 2024

Rectaal koorst opnemen wordt geadviseerd voor baby’s tot en met 3 maanden, daarna kun je een oorthermometer of voorhoofdthermometer gebruiken, echter rectaal heeft de voorkeur tot je kleintje 3 jaar is.

Beste getest 1 HEMA Thermometer Digitaal

HEMA => beste thermometer

Hoe tof is dat? Voor nog geen € 6 koop je de best geteste thermometer door de Consumentenbond: "Geeft van alle geteste exemplaren het nauwkeurigst de temperatuur aan". Je kan hem rectaal, oraal of onder de oksel gebruiken. Hij onthoudt de laatste ...
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
8.5
2 Braun PRT1000 - Lichaamsthermometer

Braun PRT1000

Zachte buigzame punt. Binnen 10 seconden een betrouwbaar meetresultaat. Laatste meetresultaat oproepbaar uit geheugen. Waterbestendig voor eenvoudig gebruik. Kortom gewoon een goede thermometer voor een goede prijs.
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
8.4
3 Beurer FT 09 White Thermometer lichaam - Koortsthermometer - Digitaal - Flexibele tip - Groot display - Waterproof - Schakelt automatisch uit – Geluidssignaal - Medisch gecertificeerd - Incl. batterijen - 5 jaar garantie - Wit

Beurer FT 09

Een digitale koortsthermometer voor orale of rectale metingen. Hij biedt nauwkeurige koortsmonitoring, een helder display, 1 geheugenplaats en een signaal bij voltooide meting. Schakelt automatisch uit, is waterbestendig en kan worden ...
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
8.2
4 Medisana TM700

Medisana TM700

Nauwkeurige koortsmeting mogelijk via mond, rectum of oksel. Inclusief handige opbergetui. Automatische opslag van laatste meting. Akoestisch signaal bij koortssignalering. Eenvoudig vervangbare batterijen. Geluidssignaal bij ...
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
8
5 OMRON Eco Flex Temp Smart Koortsthermometer - Digitale Thermometer – Lichaamsthermometer - Temperatuurmeter– Thermometer Lichaam voor Volwassenen, Kinderen en Baby's

OMRON

De Omron Flex Temp Smart koortsthermometer is rectaal, oraal of onder de oksel te gebruiken. Bij rectaal gebruik geeft hij binnen 10 seconden een nauwkeurige meting. De thermometer is voorzien van een flexibele punt.
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
7.9

Dit zijn de 5 beste infarood thermometers van 2024

Beste getest 1 Medisana TM 750 Black Multifunctionele Infrarood Thermometer

Medisana TM 750

Beste getest en uitgeroepen tot de beste koop door de Consumentenbond in januari 2023. Meet de temperatuur op het voorhoofd van je kind. Bij koorts kleurt het rood en klinkt een signaal. Verwijder het kapje en het wordt een oorthermometer! Makkelijk!
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
8.5
2 Beurer FT 58 Thermometer oor - Koortsthermometer - Object thermometer - Digitaal - Infrarood - 10 Verwisselbare beschermkappen - Smiley symbolen - 10 Geheugenplaatsen - Medisch gecertificeerd - Incl. batterijen - 5 jaar garantie - Wit

Beurer FT 58

Betrouwbare oorthermometer. De thermometer heeft 10 geheugenplaatsen om het temperatuurverloop bij te houden. Daarnaast wordt de thermometer met 10 beschermkappen geleverd.
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
8.4
3 Braun IRT 3030 - Oorthermometer

Braun IRT 3030

De Braun Thermoscan 3-IRT3030 is een handige oorthermometer die zeer snel resultaten geeft. Binnen 1 seconde verschijnt het meetresultaat op het LCD-scherm. Geschikt voor het hele gezin, zelfs voor pasgeborenen (rectaal wordt aangeraden!)
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
7.7
4 Braun IRT 6520 ThermoScan 7 thermometer

Braun IRT 6520

De Braun ThermoScan 7 IRT 6520, met Age-Precision technologie, maakt koorts meten bij je kind nauwkeurig. De voorverwarmde punt verhoogt precisie. ExacTemp bevestigt juiste positie en nauwkeurige meting met licht- en geluidssignalen. ...
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
7.7
5 Microlife - NC 2O0 - Infrarood Thermometer - Klinisch getest - Zeer nauwkeurige metingen - Helpt bij het correct positioneren - Meet temperatuur, objecten en omgeving - 2 jaar garantie

Microlife – NC 2O0

Stel je voor: temperatuur meten zonder een vinger uit te steken! Met de Microlife NC 200 richt je gewoon op het voorhoofd en krijg je snel een betrouwbare meting, zelfs bij familie of huisdieren, zonder contact. Het is magisch, maar dan cooler!
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
7.6

Rectaal of infrarood thermometer?

Het meten van de lichaamstemperatuur van je kleintje kan een delicate balans zijn tussen nauwkeurigheid en comfort. Rectale thermometers bieden doorgaans de meest accurate metingen, vooral voor baby’s jonger dan drie maanden. Het advies van thuisarts.nl: houd het bij rectaal meten voor deze kleintjes, en bij voorkeur tot ze drie jaar oud zijn. Het kan even wennen zijn, maar de nauwkeurigheid is van onschatbare waarde als het om de gezondheid van je kleintje gaat. Check hierboven wat de beste thermometer is en pak de beste deal! Wij hebben de klus van het vergelijken van alle prijzen van de grote babyshops al voor je gedaan 😉

Wat is koorts en wanneer moet je naar de dokter?

Koorts kan voor ongerustheid zorgen bij ouders, maar het is vaak een natuurlijke reactie van het lichaam om infecties te bestrijden. Voor baby’s wordt koorts over het algemeen beschouwd als een lichaamstemperatuur boven de 38 graden Celsius. Echter, bij baby’s jonger dan drie maanden, kan zelfs een iets hogere temperatuur al reden tot bezorgdheid zijn. Als ouder is het belangrijk om alert te zijn op andere symptomen, zoals prikkelbaarheid, slecht drinken of uitslag, die kunnen duiden op ernstigere problemen. Twijfel je? Raadpleeg dan altijd je huisarts of kinderarts.

Koorts bij kinderen: wat kun je zelf doen en wanneer naar de dokter?

Tips gebruik koortsthermometer

♥ Voor rectale thermometers: Gebruik altijd een beetje vaseline of een speciale glijmiddel om het inbrengen te vergemakkelijken. Houd de thermometer stevig vast, maar ga voorzichtig te werk om ongemak voor je baby te minimaliseren.

 

♥ Bij oorthermometers: Zorg ervoor dat het oor van je baby schoon en droog is voordat je de thermometer gebruikt. Richt de sonde correct naar het trommelvlies voor nauwkeurige metingen.

 

♥ Voorhoofd- en digitale thermometers: Volg de instructies van de fabrikant nauwkeurig op voor de juiste plaatsing en gebruik. Veeg het voorhoofd van je baby niet af voordat je een meting uitvoert met een voorhoofdthermometer, omdat dit de resultaten kan beïnvloeden.

 

♥Hygiëne is cruciaal: Reinig de thermometer grondig na elk gebruik, vooral als je van plan bent om het opnieuw te gebruiken bij je baby of andere gezinsleden. Volg de reinigingsinstructies van de fabrikant nauwkeurig op.

Gebruik je thermometer veilig

Veiligheid staat voorop bij het gebruik van babythermometers. Zorg ervoor dat je de thermometer na elk gebruik grondig reinigt volgens de aanbevelingen van de fabrikant. Dit helpt de verspreiding van bacteriën te voorkomen, vooral omdat baby’s gevoeliger zijn voor infecties. Bewaar de thermometer op een veilige plek, buiten het bereik van kinderen, om ongelukjes te voorkomen. Controleer regelmatig op beschadigingen of gebreken aan de thermometer om een juiste werking te waarborgen. Als de thermometer kapot is of niet meer correct functioneert, vervang deze dan om nauwkeurige metingen te waarborgen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 💛
Wil jij ook de allerbeste aanbiedingen in je inbox ontvangen?

FAQ

Wat is de beste thermometer

De beste thermometer kan variëren op basis van persoonlijke voorkeur en leeftijd van de baby. Voor nauwkeurigheid worden rectale thermometers vaak aanbevolen voor baby’s. De HEMA thermometer is door de Consumentenbond als beste getest.

Hoe diep rectale thermometer baby?

Een rectale thermometer bij een baby wordt ongeveer 1,25 tot 2,5 centimeter diep ingebracht voor een nauwkeurige meting.

Wat is beter rectaal of infrarood koorts meten?

Voor baby’s jonger dan drie maanden is rectaal meten nauwkeuriger. Oudere baby’s kunnen comfortabeler reageren op niet-invasieve methoden zoals infraroodthermometers voor het voorhoofd of oor.

Hoe merk je koorts bij een baby?

Koorts bij een baby kan merkbaar zijn door warmte, prikkelbaarheid, minder eetlust, verhoogde slaap, of een warme huid. Gebruik een thermometer voor nauwkeurige metingen.

Wat is een normale temperatuur voor baby’s?

Een normale temperatuur voor baby’s ligt meestal tussen 36,5 en 37,5 graden Celsius, maar kan variëren. Bij twijfel, raadpleeg een arts.

Hoe vaak moet ik de temperatuur van mijn baby meten?

Voor de meeste situaties is het voldoende om de temperatuur van je baby eenmaal per dag te meten Als er bezorgdheid is over koorts of andere gezondheidsproblemen kun je vaker meten. Bij twijfel, raadpleeg een arts!

Babyproducten met de hoogste korting:

MijnBabyAanbieding
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart