Beste slaaptrainer voor jouw mini-slaapkopje

Slaaptrainers zijn verbazingwekkende, kleine gadgets die niet alleen de kleintjes helpen om beter te slapen, maar ook ouders! Ze zijn als het ware jouw superhelden in de nacht. Bij ons draait alles om het vinden van de perfecte match voor jouw mini-slaapkampioen. Maar laten we het ook hebben over iets wat net zo belangrijk is: de beste prijs! Wij zorgen ervoor dat je bij ons altijd de beste slaaptrainer aanbiedingen vindt. Hoe doen we dat? Simpelweg door elke dag de prijzen te verzamelen van de grote babyshops, zodat jij zeker weet dat je bij ons de meest actuele en voordelige deals krijgt. Laten we samen op zoek gaan naar die perfecte match die jullie nachtelijke avonturen een stukje makkelijker maakt. Check out more

Dit zijn de 10 beste slaapwekker aanbiedingen van 2024

Beste product 1 beste slaaptrainer
More details +

ZAZU Schaap Sam => MEEST gekochte slaaptrainer!

 • Draadloos te gebruiken: ja
 • Nachtlampje: ja
 • Alarmgeluid: ja
 • Design: keuze uit meerdere kleuren

Zazu het schaap wordt het meest gekocht door andere ouders en dat is niet voor niets! Hij werkt met 3 kleuren, blauw: slapen, oranje: nog even in bed blijven (de 12 sterretjes verdwijnen één voor één om zo de 30 minuten af te tellen), groen: opstaan (whoop, whoop!). Sam het schaapje doet zijn oogjes dicht als je kindje 'moet' gaan slapen. Zeer CUTE! En uiteraard doet hij zijn oogjes weer open als je kindje uit bed mag. Kortom een superleuke gadget voor je ukkie en ook niet geheel onbelangrijk, zeer goed geprijsd.
Pluspunten:
 • Geeft heel simpel aan met kleurtjes of het tijd is om te slapen of om op te staan
 • Oogjes dicht betekent slapen, oogjes open betekent dat je kindje mag opstaan (dit vinden kindjes heel leuk!)
 • Kinderen zien Sam als hun (slaap)vriendje
 • In te stellen op een specifiek tijdstip, maar ook na een bepaald aantal minuten (handig voor de middagdutjes)
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken

Heb je er weleens van gedroomd dat je kinderen ‘s morgens wat langer doorslapen? Dat ze niet om 6 uur ‘s ochtends aan je bed staan? En zou het niet fijn zijn als uitslapen een vast onderdeel wordt van het weekendritme?

De Sam Slaaptrainer is ontworpen om je kinderen te helpen wennen aan een vast slaapritme.

De Sam Slaaptrainer introduceert het besef van tijd op een eenvoudige manier bij je kinderen. Het laat op een visuele manier zien wanneer het voor ouders acceptabel is om op te staan en wanneer het beter is om nog even in bed te blijven liggen. Dit wordt gedaan aan de hand van kleurrijke displays.

Hoe werkt de Sam Slaaptrainer?

De Sam Slaaptrainer maakt gebruik van verschillende kleuren in het display. Wanneer het tijd is om te gaan slapen, sluit de Sam Slaaptrainer zijn ogen en kleurt het scherm donkerblauw.

Voor de vroege vogels die eerder wakker worden dan de wekker, heeft Sam de Slaaptrainer een handige functie. De slaaptrainer toont precies hoe lang het nog duurt voordat ‘Sam de Slaaptrainer’ wakker wordt. Een half uur voor dit moment verandert het display naar een groene kleur. Groen geeft aan dat je kind nog even in bed moet blijven en moet wachten tot Sam de Slaaptrainer zijn ogen opent. Om de wachttijd aan te geven, verschijnen er 12 sterretjes die één voor één verdwijnen en zo de 30 minuten aftellen.

Zodra je kind mag opstaan, opent Sam zijn ogen, wordt het scherm wit en verschijnt er een zon op het scherm. Je kunt natuurlijk zelf instellen wanneer dit gebeurt. Sam de Slaaptrainer doet dit geruisloos, zodat je kind niet wordt gewekt als het nog slaapt. Het zou zonde zijn als je kind door de slaaptrainer wordt gewekt en daardoor dat ene moment van uitslapen mist!

Wat kan Sam de Slaaptrainer nog meer?

 • Twee tijdsinstellingen: specifiek tijdstip of na een bepaald aantal minuten.
 • Alarmfunctie: Sam de Slaaptrainer heeft ook een geluidsalarm, los van het moment waarop Sam wakker wordt.
 • Nachtlampfunctie: Het LCD-scherm van Sam kan dienen als nachtlampje, met een timer om automatisch uit te schakelen na 5, 15 of 30 minuten.
Populair 2 LUVION® Pinguïn Slaaptrainer - Kinderwekker - Slaapwekker - Met nachtlamp functie en wekker timer
More details +

LUVION Pinguïn

 • Draadloos te gebruiken: ja
 • Nachtlampje: ja
 • Alarmgeluid: nee
 • Design: keuze uit meerdere kleuren

De pinguïnlamp activeert zichzelf een halfuur voor de ingestelde tijd en kleurt geel. Zo weet het kind dat het bijna opsta-tijd is. Voor oudere kinderen kan dit aangeven dat ze op hun kamer mogen spelen. Na een halfuur wordt het lampje groen, de dag begint, jeeejjjjjj!
Pluspunten:
 • Helpt je kleintje een gezond dag- en nachtritme aan te leren
 • Het lampje schakelt 30 minuten voor de ingestelde tijd in (geel)
 • Op de aangegeven tijd kleurt het lampje groen
 • Geen storende wekker, zodat je kindje nooit onnodig wordt gewekt!
 • Ook handig als nachtlampje; de lock-functie voorkomt wijzigingen aan de wekkerinstellingen
 • Digitale klok op het lampje voor het instellen van de slaapwekker
 • Dankzij de digitale klok leert je kleintje op een speelse manier klokkijken
 • De pinguïn is oplaadbaar via USB
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken

Met de Luvion Pinguïn Slaaptrainer weet je kleintje precies wanneer het tijd is om uit bed te komen, en misschien nog belangrijker, wanneer nog niet! Verlang je naar wat extra slaap in het weekend? Hoewel we geen wonderen beloven, helpt een slaaptrainer je kindje om te begrijpen wanneer het tijd is om de dag te beginnen! Vooral in die eerste periode, wanneer ze nog niet kunnen klokkijken, is tijdsbesef best ingewikkeld. Bij de eerste zonnestralen staan de kleintjes vrolijk naast je bed, klaar om de dag te beginnen.

Hoe ondersteunt de Pinguïn Slaaptrainer hierbij?

Je stelt eenvoudig de slaapwekker in op het tijdstip waarop de kleine uit bed mag komen. Dan is het aan jou om uit te leggen dat de pinguïn aangeeft wanneer het tijd is om op te staan. Zo wordt het voor de kleintjes, die nog niet weten hoe laat het is, duidelijk wanneer het de juiste tijd is om de dag te starten.

Hoe communiceert de Pinguïn wanneer het tijd is?

Het lampje in de pinguïn schakelt een half uur voor jouw ingestelde tijd in en wordt geel. De kleine weet nu dat het bijna tijd is om op te staan. Bij oudere kindjes kan dit bijvoorbeeld gebruikt worden om af te spreken dat ze rustig op hun kamer kunnen spelen terwijl papa en mama nog even doorslapen. Na dat halve uur wordt het lampje groen, wat aangeeft dat de dag echt begonnen is.

De slaapwekker is geluidloos, dus geen risico op onnodig wakker worden van je kindje

Zelfs als de kleine besluit om wat langer te slapen, werkt de pinguïn daar vrolijk aan mee. Er gaat namelijk geen geluidsalarm af, alleen een lampje dat rustig inschakelt. Als je dus het geluk hebt dat de kleine uitslaapt, zal de pinguïn die kostbare extra slaap niet verstoren!

Ook te gebruiken als knuffellampje

Naast een handige slaaptrainer voor ouders is de pinguïn ook een schattig nachtlampje voor de kleine. Met het zachte siliconen materiaal is het lampje veilig, en dankzij de touch control kan je kindje het makkelijk zelf gebruiken. Als je kleintje het lampje aanzet, schakelt het na 20 minuten automatisch uit. Met de lock functie blijft de ingestelde wekker altijd zijn werk doen, hoe vaak de kleine de pinguïn ook knuffelt.

3 Alecto BC110BE Slaaptrainer - Beige
More details +

Alecto BC110BE => BESTE budget optie!

 • Draadloos te gebruiken: ja
 • Nachtlampje: ja
 • Alarmgeluid: ja
 • Design: in 2 kleuren verkrijgbaar

Wil je niet teveel geld uitgeven? Dan is dit slakje Simon van Alecto de beste keus. Werkt met 2 kleurtjes, geel (+ zonnetje) whoop, whoop: opstaan! Blauw (+maantje): slapen of nog even in bed blijven. Kan ook als nachtlampje en wekker (met alarm) worden gebruikt. Gewoon een goede slaaptrainer, beoordeling van andere ouders: 4,6/5! 
Pluspunten:
 • Geeft heel simpel aan met twee kleurtjes of het tijd is om te slapen of om op te staan
 • Kinderen zien het slakje als hun (slaap)vriendje
 • Bepaal zelf de kleur van het nachtlampje, de kleurintensiteit is instelbaar (7 standen + uit)
 • Draadloos en oplaadbaar, ideaal om mee te nemen tijdens het logeren
 • Eenvoudig overal te plaatsen door de extra lange USB oplaadkabel van 200 centimeter
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken

Dit slakje is een handige slaaptrainer die kindjes ondersteunt bij het ontwikkelen van een tijdsbesef, vooral als ze nog niet (goed) klok kunnen kijken. Het is vaak lastig voor kinderen om het verschil tussen dag en nacht goed in te schatten. Soms worden ze wakker en denken ze dat het al tijd is om op te staan, terwijl ze eigenlijk nog een paar uurtjes langer in bed mogen blijven liggen. Vooral bij veranderingen in daglengte door seizoenswisselingen en de overgang naar zomer- en wintertijd kan dit voorkomen.

Hoe functioneert deze slaaptrainer precies?

Met de BC110 slaaptrainer stel je eenvoudig de gewenste opsta-tijd in. Plaats de slaaptrainer goed zichtbaar in de kinderkamer. Het display is ‘s nachts blauw en toont een maantje, wat voor je kind aangeeft dat het nog tijd is om te blijven liggen. Zodra de ingestelde tijd is bereikt, verandert het display van blauw naar oranje en verschijnt er een zonnetje. Dit betekent dat het tijd is om op te staan! Zo kun je elk kind, zelfs als het nog niet kan klokkijken, trainen om langer in bed te blijven en ouders wat extra nachtrust te gunnen.

Wekker met alarm

De Alecto Baby BC110BE SIMON is niet alleen een klok maar ook een wekker. Je kunt eenvoudig de wektijd en het alarm instellen. Niet alleen verandert het display van blauw naar oranje, maar er gaat ook een wekalarm af.

Nachtlampje

De BC110 kan ook dienen als nachtlampje. Het verlichte display zorgt voor een prettige sfeerverlichting in de kamer, waardoor je kindje zich veilig en geborgen voelt. De intensiteit van de displayverlichting is aanpasbaar, van helder, fel blauw tot een zachte, blauwe gloed. Hetzelfde geldt voor het oranje display. Je kunt de helderheid van het display in 7 standen instellen, en de verlichting kan zelfs volledig worden uitgeschakeld.

Draadloos en oplaadbaar

De slaaptrainer is draadloos en oplaadbaar. Opladen is eenvoudig met de meegeleverde extra lange USB-kabel van 200 cm. Hierdoor is de BC110 overal gemakkelijk te gebruiken, met of zonder snoer. Het compacte formaat maakt het ideaal voor logeerpartijen, zodat je kind altijd iets vertrouwds bij zich heeft.

4 ZAZU Slaaptrainer Pinguïn Pam - Grey
More details +

ZAZU Pinguïn Pam

 • Draadloos te gebruiken: ja
 • Nachtlampje: ja
 • Alarmgeluid: nee
 • Design: keuze uit meerdere kleuren

Zazu is de bekendste merk wat slaapwekkers betreft en ook deze schattige pinguïn is een topper! Pam heeft 3 functies: slaaptrainer, nachtlampje en hij heeft een draadloze speaker voor het afspelen van muziek of verhaaltjes. En hoe cute is hij? Andere ouders beoordelen deze slaaptrainer met een 3,75/5.
Pluspunten:
 • Pam the Pinguin is een 3-in-1 kinderwekker
 • Dient als slaaptrainer, nachtlampje en beschikt over een draadloze speaker
 • Vriendelijke pinguïn die eenvoudig te bedienen is
 • Kies zelf de kleur van het nachtlampje (blauw, rood, wit, roze, multicolor)
 • Het nachtlampje gaat automatisch uit binnen 60 minuten als het los is van het basisstation
 • Een halfuur voor het moment dat je kindje uit bed mag, kleurt Pam oranje - een seintje dat het bijna tijd is om op te staan
 • Als Pam groen kleurt, mag je kindje officieel opstaan
 • Streamt verhaaltjes en muziek vanaf je mobiel via bluetooth
 • De speaker schakelt automatisch uit na een halfuur als het los is van het basisstation
 • Werkt op oplaadbare batterij (meegeleverd)
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken

Met de lieve Pam de pinguïn van Zazu wordt de kinderkamer een knusse plek! Pam doet dienst als een slaaptrainer en nachtlampje, en heeft bovendien een draadloze speaker. Deze schattige pinguïn wordt al snel het nieuwe vriendje van je kindje!

Kleine kinderen weten vaak niet precies wanneer het tijd is om uit bed te komen, en op een eenvoudige en speelse manier kan Pam ze dit leren! Je stelt gemakkelijk de gewenste tijd in. Als Pam oranje kleurt, is het bijna tijd om op te staan. Wordt Pam groen? Dan mag je kindje officieel uit bed komen! Plaats Pam op het basisstation als je wilt dat hij de hele nacht als nachtlampje blijft branden of geluid afspeelt. Je kleintje kan zelf zijn of haar favoriete kleur nachtlampje kiezen, en met de bluetooth-verbinding kun je vanaf je telefoon alles afspelen, van verhaaltjes tot slaapliedjes! Als je Pam niet op het basisstation zet, schakelt hij automatisch uit na een halfuur.

Zazu Pam de pinguïn wordt geleverd met een oplaadbare batterij en een USB-kabel, alles wat je nodig hebt! Daarnaast is Pam gemaakt van stevig en duurzaam materiaal dat lang meegaat!

5 Kinderwekker – Slaaptrainer Kinderen – Slaapwekker Kinderen - Blauw
More details +

LONQ

 • Draadloos te gebruiken: ja
 • Nachtlampje: ja
 • Alarmgeluid: ja
 • Design: keuze uit meerdere kleuren

Deze slaapwekker biedt tal van mogelijkheden. Hij beschikt over 8 slaapgeluiden waarvan verschillende melodieën, natuurlijke geluiden en white noise. Tevens is het een kinderwekker, een wake-up light én nachtlampje. Krijgt een 4,4/5 van andere ouders.
Pluspunten:
 • 8 Slaapgeluiden - (3 melodieën - 4 natuurlijke geluiden - witte ruis)
 • 5 alarmklok geluiden
 • 4 instelbare helderheidsniveaus voor het display
 • Nachtlampfunctie 3 volumeniveaus
 • Multikleurige lichtring met 5 kleuren (blauw, paars, geel, groen en wit)
 • Sluimerfunctie (10 min.)
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken

Deze slaaptrainer communiceert met je kind door middel van verschillende gezichtsuitdrukkingen en kleuren:

Blauw licht – 30 minuten voor het slapengaan kleurt de lichtring blauw, de ogen op de slaaptrainer worden kleiner. Hierdoor kan het kind zich zowel mentaal als fysiek voorbereiden op de nacht.

Paars licht – Het is tijd om te gaan slapen. De lichtring wordt paars, de ogen op de slaaptrainer sluiten zich, en het maanicoon verschijnt op het scherm. Het scherm dimt ook om te voorkomen dat er te veel licht wordt afgegeven.

Geel licht – 30 minuten voor het opstaan kleurt de lichtring geel. De ogen op de slaaptrainer gaan weer open, het zonicoon verschijnt op het scherm en de helderheid van het scherm keert terug naar de normale stand.

Groen licht – Het is tijd om uit bed te gaan. De lichtring kleurt groen, en het kind mag nu uit bed om de dag te beginnen.

De slaaptrainer beschikt over 8 slaapgeluiden, 5 alarmklokgeluiden, 4 instelbare helderheidsniveaus, nachtlampfunctie, 3 volumeniveaus, een sluimerfunctie en nog véél meer.

6 Kidsleep Moon - Nachtlampje/Slaaptrainer - Met muziek
More details +

Kidsleep Moon

 • Draadloos te gebruiken: ja
 • Nachtlampje: ja
 • Alarmgeluid: ja
 • Design: keuze uit meerdere kleuren

De Kidssleep Classic Slaaptrainer geeft met een verlicht plaatje aan of het al tijd is om op te staan. Aan het lampje van de KidSleep Moon zit niet alleen een digitale klok, maar ook een zon en maan die langzaam ondergaan. Zo kan het kindje zien dat het bijna tijd is om op te staan of naar bed te gaan! Beoordeling: 4,1/5.
Pluspunten:
 • Te gebruiken als digitale klok
 • Twee wektijden (bijvoorbeeld middag/avond)
 • Te gebruiken als nachtlamp (in te stellen op vier lichtstanden)
 • Opkomende maan en zon als tijdsweergave
 • Te gebruiken als wekker en stille stand (voor gebruik doordeweeks en in het weekend)
 • In te stellen met vier verschillende wekgeluiden
 • Twee liedjes om in slaap te komen (fontein en hartslag)
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken

De KidSleep Moon is de geüpgradede versie van de bekende Kidsleep Classic slaaptrainer. Deze slaaptrainer geeft met een verlicht plaatje aan of het al tijd is om op te staan. Het lampje van de KidSleep Moon bevat niet alleen een digitale klok, maar ook een zon en maan die langzaam ondergaan. Zo kan het kindje zien dat het bijna tijd is om op te staan of naar bed te gaan! Bovendien kan deze nieuwere versie worden gebruikt als nachtlampje, omdat je de lichtsterkte kunt instellen op vier verschillende standen.

Wat nieuw is, is dat de zon en de maan nu langzaam ondergaan. Dit geeft je kind een indicatie van hoelang het nog duurt voordat het bedtijd is en hoelang het nog duurt voordat het mag opstaan.

7 Numsy Lou Slaaptrainer Kinderen - Slaapwekker met Nachtlampje - Kinderwekker
More details +

Numsy Lou

 • Draadloos te gebruiken: ja
 • Nachtlampje: ja
 • Alarmgeluid: nee
 • Design: één kleur en uitvoering

Op zoek naar een simpele en goedkope slaaptrainer? Dan is deze Numsy Lou iets voor jou! Je stelt heel simpel de slaap- en wektijd van je kindje in. Wanneer het tijd is om te slapen, wordt het scherm rood met een slaapgezicht. Bij het ontwaken verandert het scherm in een verfrissend groen met open ogen. Beoordeling: 4,5/5 waarbij vooral gebruiksvriendelijkheid en prijs-kwaliteit hoog scoren.
Pluspunten:
 • Deze slaaptrainer kalmeert je kind met zachte lichtjes en geluiden
 • Zeer eenvoudig in gebruik: stel Lou binnen een paar tellen in en laat het zijn magie doen
 • Zeer budgetvriendelijk
 • Gemaakt van niet-giftige materialen
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken

Unieke Kenmerken van de Numsy Slaaptrainer Lou

Alarm 1 & 2 (Slaaproutine & Wakker Worden): Stel de slaaptijd van je kind in met alarmknop 1 en de wektijd met alarmknop 2. Volg de simpele stappen voor tijdsinstelling en kies uit een reeks rustgevende slaapgeluiden. Wanneer het tijd is om te slapen, wordt het scherm rood met een slaapgezicht. Bij het ontwaken verandert het scherm in een verfrissend groen met open ogen.

Nachtlampje & Zonsopgang Functie: Creëer een comfortabele omgeving met de instelbare ringlamp. De zonsopgang modus helpt je kind voor te bereiden op het ontwaken door 30 minuten voor het alarm zachtjes op te lichten.

Kinderslot & Alarmfuncties: Stel eenvoudig het kinderslot in met een snelle 2-seconden druk. Je ziet direct een melding op het LCD-scherm. Zet het kinderslot even gemakkelijk uit met dezelfde actie.

8 Slaaptrainer - Kinderwekker - Slaapwekker - Oplaadbaar - Nachtlampje Kinderen - Slaaptrainer Schaap Kinderen - Met Dimfunctie - Daily Logix'
More details +

DAILY LOGIX

 • Draadloos te gebruiken: ja
 • Nachtlampje: ja
 • Alarmgeluid: ja
 • Design: één uitvoering

Deze slaaptrainer ziet er uit als een klassieke (schaapjes)wekker maar heeft een schattig gezichtje. Hij begeleidt je kind met kleurveranderingen op het display. Bij bedtijd sluit de trainer zijn ogen en kleurt het scherm donkerblauw. 's Ochtends ontwaakt de trainer op de ingestelde tijd, opent zijn ogen en verandert het scherm van blauw naar geel, zodat je kind weet dat het tijd is om op te staan. Krijgt een hoge beoordeling van andere ouders: 4,6/5, mooie vormgeving scoort vooral heel hoog. 
Pluspunten:
 • 7 verschillende standen waarin het licht gedempt kan worden
 • Door de verschillende helderheden kan de slaaptrainer ook perfect gebruikt worden als nachtlampje
 • Is voorzien van een mogelijkheid om de instellingen te vergrendelen
 • De slaaptrainer van Daily Logix heeft een kindvriendelijke wekker
 • De slaaptrainer is voorzien van een oplaadbare batterij en wordt geleverd met een oplaadkabel
 • De slaaptrainer is compact en licht qua formaat
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken

De slaaptrainer ondersteunt jouw kind met behulp van verschillende kleuren op het display. Als het tijd is om te gaan slapen voor je kind, sluit de slaaptrainer zijn ogen en kleurt het beeldscherm donkerblauw. De slaaptrainer zal de volgende ochtend op de door jou ingestelde tijd ontwaken en de ogen openen, waarbij het display van blauw naar geel kleurt. Op deze manier weet je kind dat het nu uit bed mag komen.

Je kunt zelf de tijden instellen voor het slapengaan in de avond en het ontwaken in de ochtend. Daarnaast is er de mogelijkheid om verschillende displays op de slaaptrainer te kiezen.

9 KiddieAlarm Dino Nachtlampje & Slaaptrainer - Kinderwekker - Slaapwekker - Peuterwekker - Baby - Peuter - Tiener - Dag- en nachtritme - Geen lawaai | Stil
More details +

KiddieAlarm Dino Nachtlampje & Kinderwekker

 • Draadloos te gebruiken: nee
 • Nachtlampje: ja
 • Alarmgeluid: nee
 • Design: keuze uit meerdere uitvoeringen

De Rolls Royce onder de slaaptrainers! Wel de duurste optie uit de top 10 vandaar dat je hem pas op #9 vindt. Echter een TOP product! KiddieAlarm heeft geen knoppen, waardoor kinderen er niet mee kunnen rommelen! Je bedient het volledig via je telefoon. Geluidloos! Geoptimaliseerde kleuren: heldere kleuren tijdens de dag. Zachte kleuren (of zelfs helemaal uit) tijdens de nacht. WOW! Krijgt een 5/5! 
Pluspunten:
 • Kinderen kunnen niet prutsen met knoppen, het lampje heeft er simpelweg geen! Je bestuurt hem volledig met je telefoon
 • Eenvoudig in te stellen met de smartphone app (beschikbaar voor zowel Android en iOS)
 • De lamp maakt helemaal geen geluid (geen klikgeluiden of wat dan ook)
 • Je kan de dag- en nachtkleuren aanpassen zoals jij dat wilt, gebruik de geliefde regenboog animatie als dag-effect
 •  Lijst van aangepaste kleuren is opgesteld in samenwerking met dokters
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken

Dit nachtlampje is het eerste slimme nachtlampje dat beschikbaar is voor kinderen, en het heeft een mooi en modern design. Je kunt het veilig in de kinderkamer plaatsen, van baby tot tiener. Iedereen vindt het geweldig!

Met de lamp krijg je in één klap een nachtlampje, slaaptrainer en een mooi decoratief toestel, zoals er vandaag nog geen op de markt beschikbaar zijn. Dit is het eerste nachtlampje voor kinderen in een Smart Device. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact en WiFi. En je bent er klaar voor!

Veilig voor kinderen: kinderen kunnen niet prutsen met knoppen, het lampje heeft er simpelweg geen! Je bestuurt hem volledig met je telefoon. Eenvoudig in te stellen met de smartphone app (beschikbaar voor zowel Android als iOS) ben je in slechts een paar simpele stappen volledig geïnstalleerd! De lamp onthoudt zijn instellingen. Trek je de stekker eruit, dan hoef je hem niet volledig opnieuw in te stellen zodra je hem weer insteekt! Zonder geluid: in tegenstelling tot andere nachtlampjes op de markt houden wij rekening met de slaap van je kind! De lamp maakt helemaal geen geluid (geen klikgeluiden of wat dan ook) en hij zal je kind zeker niet wakker maken terwijl hij nog vredig slaapt! Pas de kleuren aan: je kunt de dag- en nachtkleuren aanpassen zoals jij dat wilt. Of je kunt natuurlijk onze geliefde regenbooganimatie gebruiken als dag-effect! Geoptimaliseerde kleuren: in samenwerking met dokters hebben we een lijst van aangepaste kleuren opgesteld! Heldere kleuren tijdens de dag. Zachte kleuren (of zelfs helemaal uit) tijdens de nacht.

10 Alecto BC100BUNNY - Slaaptrainer voor kinderen - Kinderwekker met Nachtlamp en Wekker - Konijn
More details +

Alecto BC100BUNNY

 • Draadloos te gebruiken: ja
 • Nachtlampje: ja
 • Alarmgeluid: ja
 • Design: keuze uit meerdere kleuren

Werkt heel makkelijk voor je kindje met een blauw scherm voor de nacht en een geel scherm voor overdag. De slaaptrainer is draadloos en oplaadbaar. Kan ook als klok en wekker worden gebruikt. Scoort een 3,9/5.
Pluspunten:
 • Slaaptrainer, helpt kinderen met het krijgen van tijdsbesef
 • Ook te gebruiken als klok met wekker
 • Blauw scherm: het tijd is om op te slapen
 • Oranje scherm: het is tijd om op te staan
 • Draadloos en oplaadbaar
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken

Als papa of mama stel je op de Alecto BC100BUNNY slaaptrainer een tijd in die je geschikt vindt om op te staan. Je plaatst de slaaptrainer in de slaapkamer van je kind op een plek waar hij of zij hem goed kan zien. Het display heeft ‘s nachts een blauwe kleur. Dit is voor je kind een teken dat hij nog in bed moet blijven liggen. Is de tijd bereikt die je hebt ingesteld? Dan springt de Alecto BC100BUNNY slaaptrainer naar een oranje scherm. Tijd om op te staan! Op deze manier kun je elk kind – zelfs als het nog niet kan klokkijken – trainen om langer in bed te blijven liggen en jullie meer nachtrust te gunnen.

De slaaptrainer is draadloos en oplaadbaar. We leveren een micro-USB-kabel mee waarmee je hem kunt opladen. De helderheid van het scherm is in 7 standen in te stellen. Je kunt hem dus ook gebruiken als nachtlampje als je dat wilt. Ten slotte is de Alecto BC100BUNNY ook nog eens een wekker met alarm. Met zijn handige formaat (15,5 x 11,5 x 3,6 cm) eenvoudig overal te plaatsen.

Wat is een slaaptrainer/ slaapwekker?

Wat is eigenlijk zo’n slaaptrainer of slaapwekker? We got you! Beide termen verwijzen naar een speciaal soort wekker voor kinderen. Deze schattige slaaptrainers en slaapwekkers voor peuters en kleuters komen in alle vormen en kleuren. Ze zijn eigenlijk een soort wekker speciaal ontworpen voor kleine hummeltjes die nog geen klok kunnen lezen.

Wat zijn de voordelen van zo’n slaaptrainer voor je kleintje?

♥ Allereerst helpen slaapwekkers kinderen met het besef van tijd.

♥ Ze zijn geweldig om je kind te leren wanneer het tijd is om te gaan slapen en wanneer het oké is om op te staan.

♥ Daarnaast moedigt een slaaptrainer kinderen aan om lekker in hun ledikantje te blijven liggen. Dat kan betekenen dat ouders (hopelijk) ook wat meer nachtrust krijgen.

 

Een slaapwekker is de ultieme wingman voor het ontwikkelen van een gevoel voor bedtijd. Bijvoorbeeld, sommige slaapwekkers hebben kleuren die aangeven of het al tijd is om op te staan en te spelen of dat het nog te vroeg is en er nog meer slaapuurtjes te gaan zijn. En stel je voor, ze hebben zelfs van die oogjes die open gaan als het tijd is om aan de dag te beginnen en die dicht blijven als het nog nacht is. Zo kan jouw peuter of kleuter makkelijk zien of het al tijd is om op te staan of nog wat extra te slapen. Kortom een superhandige gadget om het leven van jonge ouders van iets meer slaap te voorzien. Dus kijk hierboven wat de beste slaaptrainer is voor jouw situatie en pak die slaaptrainer aanbieding en say welterusten. 

Lees alles over een goede nachtrust voor je kleintje (en voor jou!)

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Baby in een droomritme

Baby in een droomritme

Beste deal op: bol.com
15.00
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Slaap!

Slaap!

Beste deal op: bol.com
22.99
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
- 22%
Slaap baby slaap

Slaap baby slaap

Beste deal op: bol.com
Oorspronkelijke prijs was: €22.99.Huidige prijs is: €17.99.
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Het baby slaapboek

Het baby slaapboek

Beste deal op: bol.com
22.99
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Slaap kindje, slaap

Slaap kindje, slaap

Beste deal op: bol.com
15.00

Vanaf welke leeftijd kun je een slaaptrainer gebruiken?

Slaaptrainers en slaapwekkers zijn fantastische hulpmiddelen voor het bevorderen van een gezond slaapritme bij jonge kinderen, maar vanaf welke leeftijd zijn ze eigenlijk geschikt? Over het algemeen zijn deze kleurrijke en vriendelijke wekkers bedoeld voor peuters en kleuters, meestal vanaf ongeveer 2 jaar. Slaapt je baby’tje slecht? Check dan onze pagina: beste white noise machine

Op deze leeftijd beginnen kinderen langzaamaan tijd en routine te begrijpen. De beste slaaptrainer kan een geweldige gadget zijn om deze 2 onder de knie te krijgen. Kinderen vanaf 2 jaar oud kunnen al eenvoudige visuele aanwijzingen begrijpen, zoals kleuren en symbolen die aangeven wanneer het tijd is om te slapen of op te staan.

Voor de meeste kleintjes is dit ook de periode waarin ze hun slaapgewoonten beginnen te ontwikkelen. Een slaapwekker kan een geweldig hulpmiddel zijn om hen te helpen wennen aan een vast slaapritueel en de gewenste slaaptijden.

Natuurlijk is elk kind anders, en sommige ouders kiezen ervoor om slaapwekkers eerder te introduceren, zelfs al vanaf 18 maanden, terwijl anderen misschien wachten tot hun kinderen ouder zijn dan 3 jaar. Het is belangrijk om de interesse en het begripsniveau van je kind in de gaten te houden bij het introduceren van een slaaptrainer. Het moet iets zijn waar ze interesse in tonen en dat ze begrijpen.

Al met al kan een slaapwekker een waardevol hulpmiddel zijn in de slaaproutine van een kind, mits het past bij hun ontwikkelingsniveau en interesse. Met de kleurrijke en speelse ontwerpen kunnen deze wekkers een leuke en leerzame toevoeging zijn aan de steeds groter wordende wereld van je kleintje.

 

Lees ook: beste meegroeibed

ZaZu schaap: beste slaaptrainer uit onze top 10

Je kindje wordt vroeg wakker, hoe kan een slaaptrainer helpen?

Het bioritme van peuters is een fascinerend maar soms uitdagend fenomeen. Bij jonge kinderen is het slaappatroon nog volop in ontwikkeling. Ze kunnen gevoeliger zijn voor omgevingsfactoren zoals licht en geluid, waardoor ze eerder wakker kunnen worden dan volwassenen zouden willen. Dit vroege ontwaken kan te maken hebben met de natuurlijke slaappatronen van kinderen, waarbij ze in de vroege ochtenduren een lichtere slaap hebben. Het begrijpen van het bioritme van peuters kan ouders helpen om realistische verwachtingen te hebben over de slaapgewoonten van hun kleintjes en om passende oplossingen te vinden, zoals het gebruik van slaaptrainers die helpen bij het stimuleren van een gezond slaapritme.

 

Naast het feit dat peuters en kleuters nog geen supersterk bioritme hebben zoals wij volwassenen dat hebben, hebben ook niet zoveel controle over hun impulsiviteit, wat betekent dat rustig in bed blijven een hele uitdaging kan zijn. En laten we eerlijk zijn, klokkijken is nog niet hun sterkste kant. Dus, als ze om 5.00 uur ‘s ochtends wakker worden, hebben ze eigenlijk al een flinke poos geslapen. Hierdoor is de slaapdruk (dat dingetje dat helpt bij in slaap vallen en doorslapen) om 5.00 uur in de ochtend veel lager dan bijvoorbeeld om 2.00 uur ‘s nachts. Het is voor hen lastig te begrijpen dat het nog steeds nacht is.

 

Een slaaptrainer kan dan als een soort kompas dienen voor jouw kleine avonturier. Het geeft op een simpele manier aan of hij of zij nog lekker in bed kan blijven liggen of dat het al tijd is om de dag te beginnen.

Wat is de beste slaaptrainer?

Welke slaaptrainer is nu eigenlijk de beste keuze? De markt biedt een overvloed aan verschillende slaapwekkers. Maar het liefst kies je een wekker die niet te ingewikkeld is. Kinderen willen gewoon duidelijkheid. Dit betekent dat hoe eenvoudiger de slaapwekker is, hoe beter het is. Te veel toeters en bellen zorgen voor verwarring. De voorkeur gaat daarom uit naar een simpel systeem met twee kleuren. Rood/blauw betekent: slapen, terwijl groen of geel aangeeft dat het tijd is om op te staan.

Welke slaaptrainer kun je beter niet kopen?

De meeste slaapwekkers maken gebruik van drie kleuren. Dit werkt volgens een ‘stoplichtsysteem’: rood/blauw voor slapen, oranje als wacht-moment en geel om op te staan. Dat klinkt op zich prima, toch? Maar bij bijna alle slaaptrainers duurt het oranje licht 20-30 minuten. Denk eens aan hoe lang jij zelf geduld hebt als je voor een stoplicht staat te wachten tot het groen wordt. Juist, je kunt bijna niet meer wachten en wilt eigenlijk al gaan, toch? Kinderen ervaren dat ook zo en nog 1000x erger 😉

Wat als je al een slaaptrainer met drie kleuren hebt?

Als je al een slaapwekker met drie kleuren hebt, kun je het oranje licht als het ‘opstaan-moment’ gebruiken voor kinderen onder de 4 jaar. Kinderen van boven de 4 jaar kunnen dit systeem wel begrijpen en dan kun je de oranje kleur gebruiken als ‘leestijd’ of ‘spelen in bed’. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 💛
Wil jij ook de allerbeste aanbiedingen in je inbox ontvangen?

FAQ

Wat is de beste slaaptrainer?

Zazu het schaap steekt er bovenuit. Met zijn zachte, knuffelbare vorm en intuïtieve kleurcodes – groen om op te staan, rood om te slapen – biedt Zazu eenvoud en effectiviteit. Het knusse ontwerp en de duidelijke signalen maken het een favoriet onder ouders en kinderen. Zazu stimuleert een gezond slaapritme op een vriendelijke en begrijpelijke manier.

Waar moet je op letten als je een slaaptrainer gaat kopen?

Bij het kopen van een slaaptrainer zijn er een paar belangrijke dingen om op te letten. Ten eerste, kijk naar de gebruiksvriendelijkheid. Een eenvoudig ontwerp met duidelijke kleurcodes maakt het voor je kind makkelijker te begrijpen. Ook is duurzaamheid belangrijk, vooral als het door kinderen gebruikt wordt. Controleer of het geluidsniveau instelbaar is, zodat het niet te storend is. Daarnaast is het handig als de slaaptrainer een batterij of netvoeding heeft, afhankelijk van jouw voorkeur. En misschien wel het belangrijkste! Hij moet fun zijn voor je kleintje! 

Vanaf welke leeftijd slaaptrainer?

Een slaapwekker kan gewoonlijk worden geïntroduceerd bij peuters vanaf ongeveer 2 jaar. Op deze leeftijd beginnen kinderen geleidelijk aan tijd en routines te begrijpen. Een slaapwekker met eenvoudige visuele aanwijzingen, zoals kleurcodes, kan hen helpen het concept van slapen en opstaan te begrijpen. Hoewel elk kind anders is, biedt een slaapwekker meestal vanaf deze leeftijd een waardevolle ondersteuning bij het ontwikkelen van een gezond slaappatroon.

Welke functionaliteiten heeft een kinderwekker?

Een kinderwekker, zoals een slaaptrainer, biedt verschillende handige functionaliteiten. Het heeft vaak een eenvoudig te begrijpen kleurensysteem om aan te geven wanneer het tijd is om te slapen en op te staan. Sommige wekkers hebben ook geluiden of lichteffecten die helpen bij de overgang van slaap naar ontwaken. Verder zijn er kinderwekkers met nachtlampfuncties die een geruststellende sfeer creëren voor het slapengaan. Ook kunnen sommige modellen extra functies hebben, zoals een klokweergave of een timer, afhankelijk van de specifieke behoeften van het kind en de ouders.

Waarom een slaaptrainer?

Een slaaptrainer biedt hulp bij het creëren van een vast slaapritme voor jonge kinderen. Het geeft visuele aanwijzingen aan peuters en kleuters die nog geen klok kunnen lezen, waardoor ze weten wanneer het tijd is om te slapen en op te staan. De eenvoudige kleurcodes helpen kinderen het onderscheid te maken tussen slaaptijd en ontwaaktijd, wat de ouders ondersteunt bij het bevorderen van een regelmatig slaappatroon en het stimuleren van gezonde slaapgewoonten bij hun kleintjes.

Welke soorten slaaptrainers zijn er?

Slaaptrainers variëren in types en functies. Vele bevatten een figuurtje, zoals een schaap, pinguïn of tijger, met gesloten oogjes als het nog geen tijd is om op te staan,de oogjes gaan open als je kleintje uit bed mag. Sommige hebben een klokje, anderen tonen afbeeldingen van dag en nacht met licht dat aangeeft of het dag of nacht is. Deze kunnen tevens dienen als nachtlampjes. Uitgebreidere varianten gebruiken een ‘stoplichtfunctie’: rood voor slaaptijd, oranje als het nog even duurt en groen om op te staan.

Babyproducten met de hoogste korting:

MijnBabyAanbieding
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart